اهمیت فیزیوتراپی بعد از سکته مغزی
سکته مغزی یک آسیب مغزی ناگهانی است که زمانی رخ می دهد که جریان خون به بخشی از مغز قطع شود و معمولا به دلیل انسداد یکی از عروق مغزی به دلیل وجود لخته خود و در موارد کمتر پارگی یکی از عروق مغزی رخ می دهد.
سکته مغزی ممکن است حرکت عضلات و اندام های صورت، صحبت کردن و بلع غذا، یا درک آنچه در اطرافش می گذرد را برای فرد دشوار کند.
سکته مغزی در مردان و در افراد بالای 55 سال شایع تر است، اگرچه ممکن است در هر سنی رخ دهد. سابقه خانوادگی ممکن است خطر را افزایش دهد، مانند عوامل سبک زندگی مانند رژیم غذایی، فشار خون و کلسترول خون بالا ، نوشیدن الکل، سیگار کشیدن و ورزش نکردن، اما گاهی اوقات هیچ دلیل واضحی برای سکته مغزی وجود ندارد.
سکته مغزی معمولا به علائم و عوارضی همچون ضعف و اختلال در عملکرد حرکتی همراه است که این امر نشان دهنده اهمیت فیزیوتراپی بعد از سکته مغزی است ، چراکه این عوارض نیازمند توانبخشی منظم با فیزیوتراپی برای بازیابی توانایی های فرد و بازگشت وی به زندگی طبیعی است.
متخصصان ما در مرکز فیزیوتراپی در شریعتی خدمات تخصصی فیزیوتراپی در منزل و کلینیک را بر اساس متدهای درمانی روز دنیا و با استفاده از تجهیزات پیشرفته فیزیوتراپی ارائه می دهند. خدماتی که متخصصان ما ارائه می دهند برای مبتلایان به سکته مغزی بسیار مفید است و کمک زیادی به کاهش مشکلات و چالش های بیماران سکته مغزی دارد.
متخصصان فیزیوتراپی ما خدمات فیزیوتراپی با بیمه تامین اجتماعی و سایر بیمه های پایه و تکمیلی را ارائه می دهند.
اهمیت فیزیوتراپی بعد از سکته مغزی
سکته مغزی افراد را به طرق مختلف تحت تاثیر قرار می دهد. فیزیوتراپی بخش مهمی از توانبخشی پس از سکته مغزی است.
فیزیوتراپی می تواند به بازیابی از دست دادن حرکت پس از سکته مغزی کمک کند. این می تواند به شما کمک کند قدرت و حرکت را دوباره به دست آورید و شما را قادر می سازد تا حد ممکن مستقل باشید.
درمان موثر می تواند به شما کمک کند تا حد ممکن پس از سکته مغزی خود بهبود پیدا کنید.
فیزیوتراپیست ها نقش کلیدی در تیم مراقبت های بهداشتی شما در زمانی که در بیمارستان هستید و بعد از آن ایفا می کنند. تیم مراقبت های بهداشتی به شما یک برنامه توانبخشی ارائه می دهد تا به شما کمک کند تا حد امکان متحرک و مستقل شوید. به عنوان بخشی از توانبخشی شما، فیزیوتراپ شما درمان متناسب با نیازهای خاص شما را ارائه می دهد.
بسته به شدت سکته مغزی، فیزیوتراپی می تواند به شما در بازگرداندن کنترل و قدرت عضلات کمک کند.
متخصص و دکتر فیزیوتراپی از شما و اطرافیانتان در طول دوره توانبخشی حمایت خواهد کرد تا شما را تا جایی که می توانید به زندگی روزمره خود بازگردانند.
نشان داده شده است که فیزیوتراپی از طریق مطالعات و تحقیقات بالینی کار می کند و درمانی است که می توانید به آن اعتماد کنید.
فیزیوتراپی می تواند به افرادی که ضعف در تنه یا اندام فوقانی یا تحتانی، اختلال حسی یا مشکلات تعادلی پس از سکته مغزی دارند که بر عملکرد آنها تأثیر می گذارد کمک کند. افراد مبتلا به مشکلات حرکتی پس از سکته باید توسط فیزیوتراپیست هایی که مهارت ها و آموزش های مربوطه در تشخیص، ارزیابی و مدیریت حرکت در افراد مبتلا به سکته را دارند، درمان شوند.
پس از خروج از بیمارستان، اکثر افراد باید طی 3-4 روز توسط تیم متخصص توانبخشی سکته مغزی تحت ارزیابی و توانبخشی قرار بگیرند.
اولین جلسه شما با فیزیوتراپی بعد از سکته مغزی شامل یک ارزیابی دقیق خواهد بود. از این طریق، دکتر فیزیوتراپی یک برنامه توانبخشی شخصی برای شما ایجاد می کند که نیازهای شما را برآورده می کند. با حمایت فیزیوتراپیست، تشویق میشوید تا هر کجا که ممکن است اهداف خود را تعیین کنید. آنها ممکن است از طیف وسیعی از درمان ها برای کمک به بهبودی شما استفاده کنند.
در اهمیت فیزیوتراپی بعد از سکته مغزی باید گفت که بدون فیزیوتراپی عوارض ایجاد شده در بیمار سکته مغزی تبدیل به یک وضعیت پایدار شده و حتی ممکن است مشکلات بیمار تشدید شوند.
فیزیوتراپی باعث بهبود عملکرد و تحرک پس از سکته می شود. متخصصان حداقل 45 دقیقه فیزیوتراپی پنج روز در هفته را به عنوان بخشی از خدمات هفت روزه توانبخشی سکته مغزی توصیه می کند. برای یادگیری مجدد توانایی های از دست رفته، درمان با شدت بالا مورد نیاز است.
توانبخشی باید تا زمانی ادامه یابد که فرد بهبودی قابل مشاهده از درمان نشان می دهد و به اهداف مورد توافق خود دست یافته است. دسترسی به خدمات توانبخشی جامعه باید برای حمایت از نیازهای بلندمدت انعطاف پذیر باشد.
فیزیوتراپی در همان روزهای ابتدایی پس از سکته مغزی به افراد کمک می کند تا توانایی های حیاتی خود را دوباره بیاموزند. از 24 ساعت پس از سکته مغزی، فیزیوتراپیست ها توانبخشی را در تایم های مکرر کوتاه، با تمرکز بر بلند شدن از رختخواب، ایستادن و راه رفتن آغاز می کنند. این آموزش تکلیفی تکراری به افراد کمک میکند تا حرکت را دوباره به دست آورند و فعالیتهای روزمره را دوباره بیاموزند.
فیزیوتراپیست ها از تجهیزات کمکی برای بهبود توانبخشی سکته مغزی استفاده می کنند. دستگاه های به کمک ربات از افراد برای راه رفتن مستقل پشتیبانی می کنند در حالی که تمرین با تردمیل سرعت و استقامت راه رفتن را بهبود می بخشد.
فیزیوتراپی به بازماندگان سکته مغزی کمک می کنند تا توصیه های فعالیت بدنی را در برنامه روزانه خود بگنجانند تا خطر سکته دیگر را تا 35 درصد کاهش دهند.
فیزیوتراپیستها میتوانند تمرینات دایرهای، شامل تکرار شدید فعالیتهای روزمره را ارائه دهند تا به افراد کمک کنند تا بیشتر، سریعتر، با استقلال و اعتماد به نفس بیشتر راه بروند.
ادغام تمرینات استقامتی و قدرتی در توانبخشی باعث کاهش ناتوانی می شود. ثبات هسته مرکزی و تمرینات شامل تعادل، تغییر وزن و راه رفتن باعث بهبود تعادل پس از سکته می شود.
کلمات مرتبط :
اهمیت فیزیوتراپی بعد از سکته مغزی – فیزیوتراپی در منزل – فیزیوتراپی با بیمه تکمیلی – فیزیوتراپی با بیمه نیروهای مسلح – فیزیوتراپی با بیمه سلامت ایرانیان – فیزیوتراپی در شریعتی – فیزیوتراپی در پاسداران – فیزیوتراپی در ظفر