درمان پیچ خوردگی مچ پا با فیزیوتراپی

درمان پیچ خوردگی مچ پا با فیزیوتراپی

درمان پیچ خوردگی مچ پا با فیزیوتراپی

هیچ چارچوب زمانی خاصی برای بهبودی کامل پس از پیچ خوردگی مچ پا وجود ندارد. عوامل زیادی در طول ارزیابی بالینی فیزیوتراپیست، توانبخشی آسیب شما را تعیین می کند. در بیشتر موارد، با بهبود ارزیابی بالینی و عملکرد، متوجه خواهید شد که فیزیوتراپیست شما به طور یکپارچه بین مراحل توانبخشی پیشرفت می کند.

همچنین مهم است که توجه داشته باشید که فیزیوتراپیست شما بر هر پیشرفت نظارت می کند. تلاش برای پیشرفت خیلی زود به سطح بعدی می تواند منجر به آسیب مجدد و ناامیدی از تاخیر در بهبودی شما شود.

درمان پیچ خوردگی مچ پا با فیزیوتراپی

فاز 1 – محافظت از آسیب: تسکین درد و کنترل التهاب
مانند بسیاری از آسیب های بافت نرم، درمان اولیه RICE – استراحت، یخ، فشرده سازی و ارتفاع است.

(فعال) استراحت: در مرحله اولیه، به احتمال زیاد نمی توانید روی مچ پای پیچ خورده خود راه بروید. اولین هدف شما استراحت فعال از وضعیت ها و حرکات دردناک است. استراحت فعال به این معنی است که شما باید از انجام عمل یا فعالیتی که باعث درد مچ پا می شود دست بردارید. در بیشتر موارد، شما نیاز دارید که وزن را تحمل نکنید. ممکن است لازم باشد شما را در یک چکمه پیاده روی مچ پا، یک مچ بند نگهدارنده قرار دهید یا از عصا استفاده کنید.

یخ یک روش ساده و موثر برای کاهش درد و تورم شماست. لطفاً به مدت 20 تا 30 دقیقه هر 2 تا 4 ساعت در طول مرحله اولیه یا زمانی که متوجه شدید که آسیب شما گرم یا داغ است، آن را اعمال کنید.

فشرده سازی: بانداژ فشاری، جوراب فشاری Tubigrip یا نوار محافظ حرکتی به حمایت از بافت نرم آسیب دیده و کاهش تورم بیش از حد کمک می کند.

ارتفاع: بالا بردن مچ پا آسیب دیده بالای قلب به کاهش تورم بیش از حد اطراف مچ پا به نیروی جاذبه کمک می کند.

فیزیوتراپیست شما از طیف وسیعی از ترفندهای مفید، از جمله تکنیک های تسکین درد، تحرکات مفصلی، ماساژ، بستن تسمه و طب سوزنی برای کمک به شما در این مرحله دردناک استفاده می کند.

داروهای ضد التهاب و کرم های طبیعی مانند آرنیکا ممکن است به کاهش درد و تورم شما کمک کند. با این حال، بهتر است در طول 48 تا 72 ساعت اول از مصرف داروهای ضد التهابی برای تشویق خونریزی اضافی خودداری کنید. اکثر مردم می توانند پاراستامول را به عنوان مسکنی تحمل کنند.

فاز 2: بازیابی دامنه کامل حرکت
رباط‌های پاره شده با موفقیت دوباره به هم متصل می‌شوند و طول عملکردی استاندارد را بهبود می‌بخشند، اگر به طور مناسب از رباط‌های آسیب دیده مچ پا محافظت کنید. تشکیل اسکار بالغ حداقل شش هفته طول می کشد. در طول این دوره، شما باید به دنبال بازسازی بهینه بافت اسکار خود باشید تا امکان حرکت عملکردی کامل مچ پا را فراهم کنید و از ایجاد اسکار ضعیف که در آینده دوباره پاره می‌شود، جلوگیری کنید.

درمان پیچ خوردگی مچ پا با فیزیوتراپی

مهم است که بافت اسکار بهبودی خود را از طریق ماساژ و تمریناتی که برای رسیدگی به دامنه حرکتی مفصل، طول ماهیچه و حرکت طبیعی بافت عصبی طراحی شده اند، طولانی کنید و جهت دهید.

مهم: محققان تشخیص داده اند که سابقه پیچ خوردگی مچ پا شما را مستعد سفت شدن مفصل مچ پا می کند که بیشتر شما را مستعد آسیب های متعددی از جمله پیچ خوردگی مچ پا، درد پا، آسیب های ساق پا و ساق پا، به علاوه کمردرد می کند. بنابراین، هر کسی که دچار پیچ خوردگی مچ پا شده است، باید برای ارزیابی میزان حرکت مفصل مچ پا و درمان پیچ خوردگی مچ پا، به دنبال راهنمایی حرفه ای باشد. در تماس با فیزیوتراپیست خود برای آزمایش و مشاوره خاص تردید نکنید.

به همان اندازه مهم این است که نباید رباط ها و بافت نرم را بیش از حد کشش دهید، در غیر این صورت ممکن است مچ پا به طور منفعلانه ناپایدار ایجاد کنید. فیزیوتراپیست شما تمریناتی را تجویز می کند که به بهترین وجه با نیازهای شما سازگار است.

فاز 3: بازیابی قدرت عضلانی
عضلات ساق پا، مچ پا و پای شما پس از پیچ خوردگی مچ پا نیاز به تقویت دارند. برای ایجاد کنترل و عملکرد پویا استاندارد مچ پا، بازیابی قدرت عضلانی طبیعی ضروری است. قدرت و قدرت شما باید به تدریج پیشرفت کند. پیشرفت های تحمل وزن از تمرینات بدون وزنه به تمرینات جزئی و سپس تمرینات تحمل وزن کامل و تمرینات مقاومتی است. بسته به یافته‌های ارزیابی شما، ممکن است نیاز به تقویت عضلات ساق پای دیگر، گلوتئال و عضلات مرکزی پایین نیز داشته باشید.

فیزیوتراپیست در درمان پیچ خوردگی مچ پا بیشترین کمک را به شما خواهد کرد.

فاز 4: عادی سازی بیومکانیک پا
رگ به رگ شدن مچ پا می تواند به دلیل بیومکانیک ضعیف پا رخ دهد، به عنوان مثال. کف پای صاف یا قوس بلند. فیزیوتراپیست شما باید قوس پای شما و کنترل آن را ارزیابی کند. در برخی موارد، ممکن است به ارتز پا (درج کفش) نیاز داشته باشید، یا ممکن است کاندیدای برنامه تثبیت وضعیت فعال پا باشید.

فاز 5: بازیابی سرعت بالا، قدرت، حس عمقی و چابکی
اکثر آسیب‌های رگ به رگ شدن مچ پا در طول فعالیت‌های با سرعت بالا اتفاق می‌افتد که نیروهای زیادی را بر روی مچ پا و ساختارهای مجاور وارد می‌کند.

تعادل و حس عمقی هر دو تحت تأثیر آسیب‌هایی مانند پیچ ​​خوردگی مچ پا قرار می‌گیرند. فیزیوتراپیست شما می تواند هر دو جنبه را ارزیابی و درمان کند.

فیزیوتراپیست شما را در هنگام بازگشت به ورزش از طریق تمرینات راهنمایی می کند. آنها به این مولفه های ضروری توانبخشی برای بهبود عملکرد ورزشی شما و جلوگیری از عود آن می پردازند.

بسته به آنچه ورزش یا سبک زندگی شما مستلزم آن است، یک برنامه سرعت، چابکی، حس عمقی و قدرت سفارشی شده شما را برای تمرینات ورزشی سبک آماده می کند.

فاز 6: بازگشت به ورزش
اگر ورزش می کنید و بسته به خواسته های ورزشی انتخابی خود، ممکن است به تمرینات ورزشی خاص و یک رژیم تمرینی پیشرفته نیاز داشته باشید تا امکان بازگشت ایمن و بدون آسیب به ورزش انتخابی خود را پس از درمان پیچ خوردگی مچ پا فراهم کنید.

فیزیوتراپیست شما اهداف، بازه های زمانی و برنامه های تمرینی شما را با شما در میان می گذارد تا شما را برای بازگشت کامل و ایمن به ورزش بهینه کند. نتیجه عالی باعث می شود که شما با سرعت، قدرت، چابکی و عملکرد کامل، با این دانش اضافه کنید که یک برنامه توانبخشی کامل، احتمال آسیب های آینده شما را به حداقل می رساند.

 

نویسنده: فیزیوتراپیست محمدرضا جان پور
شماره نظام پزشکی : ف ۴۹۳۹
فیزیوتراپی در منزل و کلینیک (تهران و کرج)
نوبت دهی مشاوره و درمان : ۰۹۱۲۲۶۵۵۶۴۸

کلمات مرتبط :

فیزیوتراپی پیچ خوردگی مچ پا – فیزیوتراپی در منزل شرق تهران – فیزیوتراپی در تهرانپارس – فیزیوتراپی در نارمک – درمان پیچ خوردگی مچ پا با فیزیوتراپی – فیزیوتراپی در منزل شمال تهران – فیزیوتراپی در منزل تهران نو – فیزیوتراپی در منزل توسط خانم – فیزیوتراپی در منزل توسط آقا – هزینه فیزیوتراپی در منزل

مقالات بیشتر

فیزیوتراپی برای کمردرد چگونه است؟

فیزیوتراپی برای کمردرد چگونه است؟ یک روش بسیار موثر و غیر تهاجمی درمانی است، وضعیتی که میلیون ها نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد. فیزیوتراپی شامل یک ارزیابی جامع، تشخیص و برنامه درمانی توسط فیزیوتراپیست های آموزش دیده برای کمک به کاهش درد، بهبود تحرک و جلوگیری از قسمت های بعدی…

روش مکنزی چیست؟

روش مکنزی که با نام تشخیص و درمان مکانیکی (MDT) نیز شناخته می‌شود، یک رویکرد کاملاً جا افتاده در زمینه فیزیوتراپی است. این دارو توسط فیزیوتراپیست مشهور رابین مک کنزی در دهه 1950 ساخته شد و از آن زمان به دلیل اثربخشی آن در درمان مشکلات اسکلتی عضلانی به رسمیت شناخته شده است. در هسته…

فیزیوتراپی در منزل فتق دیسک کمر

فیزیوتراپی در منزل فتق دیسک کمر یکی از خدماتی است که توسط متخصصان ما در مرکز فیزیوتراپی آیتن در خیابان شریعتی تهران ارائه می شود. فتق دیسک کمر یک بیماری شایع ستون فقرات است که می تواند باعث درد و ناراحتی قابل توجهی شود و زمانی اتفاق می افتد که مواد نرم و ژل مانند…

فیزیوتراپی در منزل کمر درد

فیزیوتراپی در منزل کمر درد یکی از روشهای موثر در تسکین کمردرد و درمان عوامل زمینه ای آن است. کمردرد به یک مسئله رایج برای افراد در هر سنی تبدیل شده است، چه یک کارمند اداری باشید که ساعت های طولانی را پشت میز خود می گذرانید و چه ورزشکاری که تحرک بالایی دارد، کمردرد…

فیزیوتراپی گردن درد در منزل

فیزیوتراپی گردن درد در منزل از خدمات تخصصی است که توسط درمانگران با تجربه ما در مرکز فیزیوتراپی آیتن در شریعتی ارائه می شود. گردن درد یک بیماری شایع و اغلب ناتوان کننده است که می تواند افراد را در هر سن و زمینه ای تحت تاثیر قرار دهد. این می تواند به دلایل مختلفی…

فیزیوتراپی کمردرد در تهران

فیزیوتراپی کمردرد در تهران توسط متخصصان ما در مرکز فیزیوتراپی آیتن ، با هدف تسکین علائم و بهبود عوامل زمینه ای کمردرد ارائه می شود. کمردرد مشکل شایعی است که افراد را در هر سن و زمینه ای تحت تاثیر قرار می دهد. این می تواند از ناراحتی خفیف تا درد ناتوان کننده متغیر باشد…

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فیزیوتراپی در منزل

جستجو

دسته ها

دسته‌ها

آخرین مقالات

فیزیوتراپیست محمد رضا جان پور
keyboard_arrow_up
مشاوره در واتس آپ