دررفتگی کشکک

دررفتگی کشکک

دررفتگی کشکک زانو معمولا در افراد ورزشکار و در اثر وارد شدن ضربه شدید به زانو در حالی که زانو خم است رخ می دهد.

در نتیجه دررفتگی کشش غضروف مفصلی پشت کاسه زانو  آسیب دیده و ممکن است بافت های اطراف نیز دچار آسیب و پارگی شوند.

احتمال بروز دررفتگی کشکک در افرادی که در گذشته یکبار دچار آن شده اند بیشتر است ، به همین دلیل افرادی که دچار این آسیب شده اند باید محافظت بیشتری از زانوی خود به عمل آورند.

ورزشکاران رشته های فوتبال و بسکتبال بیش از سایر افراد در معرض این آسیب قرار دارند.

تشخیص این آسیب اغلب با معاینه فیزیکی و رادیگرافی ساده امکان پذیر است و پزشک بر اساس شدت آسیب ایجاد شده درمان مناسب را به بیمار توصیه می کند.

علائم دررفتگی کشکک

  • احساس درد شدید در زانو هنگام آسیب دیدگی
  • التهاب و قرمزی در اطراف مفصل زانو
  • دفورمیتی مفصل زانو
  • عدم توانایی تحمل وزن
  • بی ثباتی مفصل زانو
  • احساس گرفتگی در زانو
  • کاهش دامنه حرکتی زانو
  • شنیده شدن صدا از زانو حین دررفتگی

دلایل دررفتگی کشکک

  • چرخش ناگهانی زانو
  • تغییر جهت ناگهانی حین دویدن
  • توقف ناگهانی حین دویدن
  • وارد شدن ضربه شدید به کشکک
  • شل بودن مادرزادی رباط های زانو
  • ناهنجاری های ساختاری مفصل زانو

روش های درمان

برای درمان این آسیب کشکک باید در جای اصلی خود قرار بگیرد که این امر بوسیله جااندازی امکان پذیر است.

پس از پروسه جااندازی زانو باید حتاقل به مدت 2 هفته بوسیله بریس های مخصوص زانو بی حرکت بماند تا فرصت ترمیم آسیب ایجاد شده فراهم آید.

بیمار مبتلا به دررفتگی کشکک باید تا زمانی که به بهبودی کامل برسد هنگام راه رفتن از عصا و واکر استفاده کند تا فشار کمتری به زانوهایش وارد شود.

فیزیوتراپی پس از خروج زانو از بریس برای کمک به بازیابی توانایی های حرکتی زانو ، افزایش دامنه حرکتی زانو و اصلاح الگوی حرکتی در فردی که دچار دررفتگی کشکک شده ضروری است.

فیزیوتراپی ورزشی برای بازیابی توانایی های ورزشی فرد ورزشکار پس از دررفتگی کشکک زانو ضروری است.

متخصصان ما در کلینیک فیزیوتراپی و یا بصورت خدمات فیزیوتراپی در منزل آماده ارائه خدمات فیزیوتراپی برای کمک به افراد نیازمند خدمات توانبخشی هستند.

بیمارانی که توانایی خروج از منزل را ندارند می توانند خدمات فیزیوتراپی در منزل را با همان کیفیت دریافت کنند.

درمان دررفتگی کشکک اغلب با روش های غیرجراحی امکان پذیر است و انجام جراحی ( اغلب به روش آرتروسکوپی ) تنها در صورت عدم بهبودی با روش های غیرجراحی انجام می گیرد.

 

کلمات مرتبط :

کلینیک فیزیوتراپی – دکتر فیزیوتراپی – دکتر کایروپراکتیک – مطب کایروپراکتیک – فیزیوتراپی در نارمک – فیزیوتراپی در تهرانپارس

مقالات بیشتر

گزگز دست و پا

گزگز دست و پا ، عارضه ای که شاید بسیاری از ما در طول زندگی خود آن را تجربه کرده ایم. این حالت که به عنوان “گزگز” شناخته می‌شود، می‌تواند بسیار آزاردهنده باشد و باعث نگرانی شود. آیا این مشکل موقتی است یا نشان‌دهنده یک مشکل جدی‌تر است؟  علائم گزگز معمولاً به شکل حس سوزن‌…

پارگی تاندونهای شانه

پارگی تاندونهای شانه یکی از آسیب‌های شایعی است که به ویژه در افراد فعال و ورزشکار رخ می‌دهد و منجر به درد شانه می شود. این نوع آسیب می‌تواند باعث درد، کاهش حرکت و حتی از دست دادن قدرت عضلات شانه شود. آگاهی از علل و روش‌های درمان این مشکل می‌تواند به پیشگیری و بهبود…

بورسیت زانو – درمان بورسیت زانو با فیزیوتراپی

بورسیت زانو یا التهاب بورس های زانو ، التهاب کیسه‌ای کوچک پر از مایع (بورسا) است که در نزدیکی مفصل زانو قرار دارد. بورس ها کیسه های کوچک حاوی مایع هستند که مانند بالش عمل کرده و به کاهش اصطکاک بین استخوان‌ ها، عضلات و بافت های اطراف مفصل کمک می کنند. ۱۱ بورس در…

منوال تراپی

منوال تراپی یا درمان دستی یکی از روش‌ های درمانی در فیزیوتراپی است که در آن فیزیوتراپیست از دست‌ های خود برای ارزیابی و درمان اختلالات اسکلتی – عضلانی استفاده می‌کند. این روش درمانی در فیزیوتراپی با هدف کاهش درد، بهبود دامنه حرکتی، افزایش قدرت عضلانی و بازیابی عملکرد طبیعی مفاصل و بافت‌های نرم انجام…

درد مچ دست

درد مچ دست یک مشکل شایع است که می‌تواند ناشی از طیف وسیعی از عوامل باشد. از فعالیت‌های تکراری روزمره تا آسیب‌های ناگهانی، همه می‌توانند منجر به درد و ناراحتی در این ناحیه شوند. برای تشخیص دقیق علت درد مچ دست، پزشک معمولاً معاینه فیزیکی انجام می‌دهد و در مورد سابقه پزشکی و فعالیت‌های شما سوال…

فواید فیزیوتراپی در درمان کمردرد

فواید فیزیوتراپی در درمان کمردرد محدود به تسکین درد نیست ، بلکه به درمان عامل زمینه ای درد نیز کمک می کند. کمردرد می تواند به اشکال مختلف ظاهر شود، از ناراحتی حاد، کوتاه مدت تا درد مزمن و طولانی مدت. این می تواند ناشی از عوامل متعددی از جمله وضعیت بدنی نامناسب، عدم تعادل…

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فیزیوتراپی در منزل

جستجو

دسته ها

دسته‌ها

آخرین مقالات

فیزیوتراپیست محمد رضا جان پور
keyboard_arrow_up
مشاوره در واتس آپ