فیزیوتراپی در منزل توسط خانم و آقا

فیزیوتراپی در منزل توسط خانم

فیزیوتراپی در منزل توسط خانم و آقا ۰۹۱۲۲۶۵۵۶۴۸

فیزیوتراپی به شناسایی و به حداکثر رساندن کیفیت زندگی و پتانسیل حرکت در حوزه های ارتقاء، پیشگیری، درمان، توانبخشی و توانبخشی می پردازد.

فیزیوتراپی، حرفه بهداشتی است که با ارزیابی، تشخیص و درمان بیماری و ناتوانی از طریق ابزارهای فیزیکی مرتبط است.

فیزیوتراپی خدماتی را برای توسعه، حفظ و بازیابی حداکثر حرکت به افراد ارائه می دهد.

فیزیوتراپی به کاهش درد، بازیابی تحرک و انعطاف پذیری، افزایش دامنه حرکتی مفاصل، تقویت عضلات و حفظ وضعیت صحیح بدن کمک می کند.

فیزیوتراپی در منزل توسط خانم و آقا توسط متخصصان فیزیوتراپی در منزل ما در سراسر تهران بزرگ و کرج ارائه می شود.

انواع فیزیوتراپی

فیزیوتراپی ارتوپدی

بر آسیب های مربوط به استخوان ها، مفاصل، تاندون ها، رباط ها و ماهیچه ها تمرکز دارد. شامل آسیب های ورزشی می شود. عواملی مانند سبک زندگی مکانیکی بسیار کم تحرک و حتی افزایش بروز تروما ناشی از مدرن شدن، صنعتی شدن و افزایش تعداد خودروها از چالش هایی است که ارتوپدها و فیزیوتراپیست ها با آن مواجه هستند.

فیزیوتراپی ارتوپدی بسته به شدت به دو دسته تقسیم می شود

فیزیوتراپی کوتاه مدت:
این شامل بیمارانی با ضایعات عصبی- عضلانی-اسکلتی جزئی می شود. این ضایعات می‌تواند آسیب‌زا باشد که شامل آسیب‌های ساده بافت نرم، شکستگی‌های ساده یا غیر ضربه‌ای باشد. چنین بیمارانی به فیزیوتراپی بیمار برای مدت کوتاهی نیاز دارند تا به بهبودی کامل برسند. فیزیوتراپی در منزل توسط خانم و آقا به افراد نیازمند خدمات فیزیوتراپی که به هر دلیل توانایی مراجعه به کلینیک فیزیوتراپی را ندارند ارائه می شود.

فیزیوتراپی طولانی مدت:
این دسته به بیماری‌های پیچیده‌تری مانند آرتریت روماتوئید، شکستگی‌های بزرگ لگن مانند لگن، ستون فقرات اشاره دارد که ممکن است منجر به ناتوانی جسمی شدید و عوارضی مانند پاراپلژی و تتراپلژی شود یا ممکن است به روش‌های جراحی نیاز داشته باشد. این بیماران نیاز به جلسات طولانی تری فیزیوتراپی گسترده دارند و معمولاً غیر سرپایی هستند.

فیزیوتراپی نورولوژیک

شرایط عصبی مختلفی وجود دارد که نیاز به فیزیوتراپی منظم دارد. ضایعات سیستم عصبی – اعم از مغز، نخاع یا اعصاب محیطی می تواند به دلایل مختلفی مانند ضربه، عفونت های خاص، نقایص مادرزادی، بیماری های کمبود مانند ویتامین B-12 و نئوپلاسم باشد.

مشکلاتی مانند فلج عضله چه همی پلژی باشد چه تتراپلژی. برخی دیگر مانند آتاکسی، سرگیجه، سفتی ناشی از پارکینسون، لرزش و دیستونی. در تمام این شرایط فیزیوتراپی طولانی مدت لازم است.

هدف فیزیوتراپی رسیدن به استقلال است.

زمانی که دستیابی به یک فعالیت عملکردی غیرممکن باشد، فیزیوتراپیست سعی می کند به بیمار کمک کند تا فقدان را جبران کند.

به عنوان مثال – به یک بیمار فلج که قادر به راه رفتن نیست، می توان استفاده از ویلچر و احتمالاً یک ماشین مناسب را آموزش داد تا تا حد امکان متحرک شود.

فیزیوتراپی در منزل توسط خانم و آقا برای این افراد بسیار مناسب است.

فیزیوتراپی سالمندان

این شامل فیزیوتراپی برای توانبخشی بیماران مسن است. افراد گروه سنی بعد از 65 سال از مشکلات مختلف ارتوپدی یا عصبی رنج می برند. آنها نیاز به مراقبت ویژه دارند. در این سن، تعادل تحت تاثیر قرار می گیرد که می تواند باعث زمین خوردن فرد شود و این ممکن است منجر به شکستگی شود. با در نظر گرفتن تمام مشکلات، فیزیوتراپیست به گروه سنی بالاتر تمرینات تعادلی مختلف، تقویت عضلات، استقلال عملکردی، بازیابی دامنه حرکتی مفصل، تمرینات تنفسی برای پاکسازی ریه ها و حفظ باز بودن ریه و توانبخشی قلبی را به گروه سنی بالاتر آموزش می دهد. باید به آنها کمک های حمایتی مناسب مانند وسایل کمکی راه رفتن، میله های محافظ در حمام و غیره داده شود.

فیزیوتراپی در منزل توسط خانم

فیزیوتراپی قلبی ریوی

فیزیوتراپی در زمینه توانبخشی قلبی ریوی ضروری است. بیماران مبتلا به مشکلات تنفسی مانند COPD از جمله آسم برونش، ریه‌های آمفیزماتوز، پس از CABG (جراحی پیوند قلب)، ذات‌الریه، موارد پس از جراحی مانند پیوند کلیه و موارد دیگر نیاز به فیزیوتراپی برای به دست آوردن مجدد قدرت قلبی و دستیابی به استقلال عملکردی دارند. متخصصان فیزیوتراپی در منزل ما خدمات فیزیوتراپی در منزل توسط خانم و آقا را با بالاترین کیفیت ارائه می دهند.

فیزیوتراپی کودکان

بسیاری از کودکان با مشکلات تاخیری، فلج اطفال، فلج مغزی نیاز به فیزیوتراپی برای مدت طولانی دارند. این به کودکان کمک می کند تا اسپاسم را کاهش دهند، به آنها کمک کند تا با نقاط عطف کنار بیایند، آنها را مستقل کند و ماهیچه ها را تقویت کند.

فواید فیزیوتراپی

مسکن درد:
فیزیوتراپی به تسکین درد کمک می کند. شرایط مختلف ارتوپدی مانند شانه یخ زده، آرتریت، تاندونیت، پارگی عضلانی، رگ به رگ شدن و بسیاری موارد دیگر، فیزیوتراپی با استفاده از روش‌های مختلف مانند اولتراسوند، TENS، IFT، حمام موم و ورزش درمانی از جمله درمان دستی و حرکت به تسکین درد کمک می‌کند.

سفتی پس از شکستگی:
شکستگی گاهی باعث ایجاد محدودیت در حرکت مفصل بعد از برداشتن گچ یا جراحی می شود. فیزیوتراپی به بهبود دامنه حرکتی مفصل کمک می کند، ماهیچه های هفته را تقویت می کند و آن را برای فعالیت های روزانه کاربردی می کند.

اجتناب از جراحی:
شرایط خاصی وجود دارد که در آن جراحی مورد نیاز است به جای آن با فیزیوتراپی در منزل توسط خانم و آقا و یا فیزیوتراپی در کلینیک درمان می شود. این به کاهش عوارض پس از جراحی کمک می کند و مقرون به صرفه است.

کمک جراحی:
در جراحی های مختلف تقویت عضلات قبل از جراحی الزامی است. این به بهبودی زودهنگام بیماران کمک می کند. تعداد کمی از چنین شرایطی عبارتند از تعویض کامل زانو، جراحی ستون فقرات، تعویض مفصل ران، رهاسازی کپسول در شانه منجمد، جراحی ترمیم رباط و بسیاری موارد دیگر.

توانبخشی سکته مغزی:
3-4 ماه اولیه فیزیوتراپی می تواند اثر سکته مغزی را بر اندام ها معکوس کند. با کمک تمرینات مناسب، بیمار می تواند به طور کامل بهبود یابد.

آسیب های ورزشی:
فیزیوتراپیست در آسیب های ورزشی کمک می کند. هر بازی دارای ورزش درمانگر آموزش دیده است. در زمین، فیزیوتراپی به بازیکنان کمک می کند تا تمام توان خود را در بازی به کار گیرند و به آنها کمک کند تا از مصدومیت بهبود یابند.

کاهش خطر سقوط:
فیزیوتراپیست تمرینات متعادل کننده را آموزش می دهد و همچنین به تقویت عضلات کمک می کند. این باعث بهبود تعادل و جلوگیری از سقوط می شود.

مدیریت دیابت:
فیزیوتراپیست به کنترل دیابت کمک می کند. فعالیت بدنی و کنترل رژیم غذایی می تواند دیابت نوع 2 را کنترل کند. فیزیوتراپیست در انجام بهترین تمرینات کمک می کند، که می تواند به مدیریت وزن کمک کند، که به نوبه خود می تواند به دیابت کمک کند.

سلامت زنان:
فیزیوتراپی در دوران بارداری و پس از زایمان کمک می کند. فیزیوتراپیست کلاس های دوران بارداری را برگزار می کند که به حفظ سلامت زنان و همچنین سلامت کودک کمک می کند. همچنین به تحویل آسان کمک می کند. فیزیوتراپیست همچنین در هنگام درد زایمان کمک می کند. فیزیوتراپیست در شرایط پس از زایمان کمک می کند. پس از زایمان مشکلات زیادی مانند کمردرد، گردن درد، کمردرد همراه با رادیکولوپاتی ایجاد می کند. فیزیوتراپیست وضعیت مناسب بدن را راهنمایی می کند و به تسکین درد کمک می کند. فیزیوتراپیست همچنین در طول تغذیه کمک می کند. آنها وضعیتی را که باید در هنگام تغذیه رعایت شود هدایت می کنند تا از درد گردن و کمر جلوگیری شود.

 

کلمات مرتبط :

فیزیوتراپی در منزل توسط خانم – فیزیوتراپی در منزل توسط آقا – فیزیوتراپی در منزل تهران – هزینه فیزیوتراپی در منزل

مقالات بیشتر

بورسیت زانو – درمان بورسیت زانو با فیزیوتراپی

بورسیت زانو یا التهاب بورس های زانو ، التهاب کیسه‌ای کوچک پر از مایع (بورسا) است که در نزدیکی مفصل زانو قرار دارد. بورس ها کیسه های کوچک حاوی مایع هستند که مانند بالش عمل کرده و به کاهش اصطکاک بین استخوان‌ ها، عضلات و بافت های اطراف مفصل کمک می کنند. ۱۱ بورس در…

منوال تراپی

منوال تراپی یا درمان دستی یکی از روش‌ های درمانی در فیزیوتراپی است که در آن فیزیوتراپیست از دست‌ های خود برای ارزیابی و درمان اختلالات اسکلتی – عضلانی استفاده می‌کند. این روش درمانی در فیزیوتراپی با هدف کاهش درد، بهبود دامنه حرکتی، افزایش قدرت عضلانی و بازیابی عملکرد طبیعی مفاصل و بافت‌های نرم انجام…

درد مچ دست

درد مچ دست یک مشکل شایع است که می‌تواند ناشی از طیف وسیعی از عوامل باشد. از فعالیت‌های تکراری روزمره تا آسیب‌های ناگهانی، همه می‌توانند منجر به درد و ناراحتی در این ناحیه شوند. برای تشخیص دقیق علت درد مچ دست، پزشک معمولاً معاینه فیزیکی انجام می‌دهد و در مورد سابقه پزشکی و فعالیت‌های شما سوال…

فواید فیزیوتراپی در درمان کمردرد

فواید فیزیوتراپی در درمان کمردرد محدود به تسکین درد نیست ، بلکه به درمان عامل زمینه ای درد نیز کمک می کند. کمردرد می تواند به اشکال مختلف ظاهر شود، از ناراحتی حاد، کوتاه مدت تا درد مزمن و طولانی مدت. این می تواند ناشی از عوامل متعددی از جمله وضعیت بدنی نامناسب، عدم تعادل…

درمان پارگی دیسک کمر

درمان پارگی دیسک کمر با فیزیوتراپی بهترین روش درمان غیرجراحی مشکلات ستون فقرات است که توسط درمانگران ما در کلینیک فیزیوتراپی ارائه می شود. پارگی دیسک کمر که به عنوان فتق دیسک کمر نیز شناخته می شود، یک بیماری شایع ستون فقرات است که باعث درد و ناراحتی در ناحیه پایین ستون فقرات (کمر) می…

کمردرد در افراد مسن – درمان کمردرد با فیزیوتراپی

کمردرد در افراد مسن یک مشکل رایج و محدود کننده است. کمردرد پس از عفونت دستگاه تنفسی فوقانی دومین علامتی است که احتمالاً باعث تشدید مراجعه به کلینیک می شود. شیوع کمردرد در جمعیت سالمندان بیش از 70 درصد تخمین زده می شود. مانند بسیاری از شرایط بالینی دیگر، علت، سیر و ارزیابی کمردرد در افراد…

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فیزیوتراپی در منزل

جستجو

دسته ها

دسته‌ها

آخرین مقالات

فیزیوتراپیست محمد رضا جان پور
keyboard_arrow_up
مشاوره در واتس آپ