درمان آرتروز با فیزیوتراپی

  1. خانه
  2. معرفی رشته های توانبخشی
  3. فیزیوتراپی
  4. درمان آرتروز با فیزیوتراپی
درمان آرتروز با فیزیوتراپی

درمان آرتروز با فیزیوتراپی در کلینیک فیزیوتراپی آیتن در شریعتی با استفاده از تجهیزات پیشرفته فیزیوتراپی و بر اساس بروزترین متدها درمانی ارائه می شود.

فیزیوتراپی برای درمان دردهای مزمن و بازگرداندن کیفیت زندگی در بسیاری از بیماران مبتلا به بیماری های مزمن از جمله آرتروز با استفاده از راه حل های درمانی ایمن و موثر شناخته شده است. در طول سال ها، افراد مبتلا به آرتروز حاد یا مزمن به دنبال خدمات فیزیوتراپی برای مدیریت درد هستند.

آرتروز یک مشکل شایع سلامتی است که با التهاب مفاصل مشخص می شود. این عامل اصلی ناتوانی در بین افراد بخصوص سالمندان است و شیوع آن در بین خانم ها بیش از آقایان است.

آرتروز معمولا مفاصل زانو، لگن، ستون فقرات و انگشتان دست را درگیر می کند. فیزیوتراپی در بیماران مبتلا به آرتروز توصیه می شود زیرا با بهبود عملکرد فیزیکی و کاهش درد برای بیماران مفید است.

آرتروز اغلب زانوها را تحت تأثیر قرار می دهد زیرا آنها بیشتر وزن ما را تحمل می کنند. از جمله شایع ترین علائم مرتبط با آرتروز عبارتند از:

  • درد شدید مفاصل
  • سفتی در مفاصل
  • حساسیت و تورم مفاصل
  • تحرک محدود مفصل

علائم می تواند خفیف، متوسط ​​یا شدید باشد. اگرچه آنها می آیند و می روند، علائم می توانند با گذشت زمان بدتر شوند. درد در نهایت مزمن می شود و در نتیجه ناتوانی در انجام فعالیت های روزانه (بالا رفتن از پله ها، راه رفتن و دویدن) می شود.

پیشرفت آرتروز، باعث آسیب دائمی به مفاصل می شود. در حالی که مفاصل آسیب دیده فقط در اشعه ایکس قابل مشاهده هستند، برخی تغییرات از نظر فیزیکی ظاهر می شوند، مانند خشکی و سفتی مفاصل، درمان آرتروز با فیزیوتراپی علاوه بر کمک به تسکین درد می تواند سایر علائم و عوارض ایجاد شده را نیز تخفیف دهد.

آرتروز وضعیتی که با ساییدگی غضروف مشخص می شود که سطح انتهای استخوان را بالشتک می کند. با شکسته شدن غضروف، استخوان به سطح یکدیگر ساییده می شود و باعث درد، تورم و سفتی می شود. با گذشت زمان، مفاصل ضعیف شده و درد خفیف مزمن می شود.

هدف اصلی فیزیوتراپی در درمان آرتروز شامل بهبود تحرک و برقراری مجدد عملکرد مفاصل آسیب دیده است.

درمان آرتروز با فیزیوتراپی

آرتروز درمان نشده می تواند ناتوان کننده باشد. در برخی موارد، حتی با دارو هم می تواند پیشرفت کند. اگر با آرتروز خفیف دست و پنجه نرم می کنید، ضروری است بدانید که درد می تواند با گذشت زمان بدتر شود و بر زندگی روزمره شما تأثیر بگذارد. کاهش تحرک را می توان نوعی ناتوانی جسمی در نظر گرفت. این دلیل کافی برای انجام اقدامات لازم قبل از بدتر شدن علائم است.

فیزیوتراپی یک درمان ایمن و طبیعی برای آرتروز است که به کاهش خطر ناتوانی کمک می کند. فیزیوتراپیست ها حرکت شما را ارزیابی می کنند و به شما در درک وضعیت مفاصل و عضلات کمک می کنند. درک آرتروز به شما در مدیریت علائم آن کمک می کند. فیزیوتراپیست یک برنامه درمانی سفارشی را برای تسکین درد طولانی مدت همراه با داروهای تجویز شده به شما ارائه می دهد.

یک برنامه درمانی فیزیوتراپی برای آرتروز شامل تمرینات تقویتی برای عضلات اطراف مفاصل است. این کار مفاصل را تحریک می کند تا به طور طبیعی بدون داروهای ضد درد بهبود یافته و از درد جلوگیری کند. استفاده طولانی مدت از مسکن ها می تواند اثرات مضری بر سلامت شما داشته باشد.

برای شروع، یک برنامه تمرینی فردی ایجاد می شود. این تمرینات برای بهبود انعطاف پذیری، قدرت، هماهنگی و تعادل برای دستیابی به عملکرد بدنی مطلوب طراحی شده اند. فیزیوتراپیست ها:

  • به شما نحوه وضعیت بدن و مکانیک بدن را برای فعالیت های معمول روزانه برای تسکین درد و بهبود عملکرد آموزش دهد.
  • نحوه استفاده صحیح از وسایل کمکی مانند واکر و عصا را به شما نشان می دهد.
  • گزینه‌های درمانی مختلفی مانند بریس‌ها و آتل‌ها برای حمایت از مفاصل را توصیه می کنند.

اهداف فیزیوتراپی

  • بهبود تحرک و بازگرداندن استفاده از مفاصل آسیب دیده
  • افزایش قدرت برای حمایت از مفاصل
  • حفظ تناسب اندام
  • حفظ توانایی انجام فعالیت های روزانه.

در اینجا درمان های مختلف فیزیوتراپی توسط فیزیوتراپیست برای تسکین درد، تورم و ناراحتی توصیه می شود:

تمرینات ورزشی – تمرین درمانی بخش مهمی از برنامه درمانی آرتروز است ، تمرینات ورزشی برای مدیریت آرتروز شامل تمرینات کششی ، تمرینات تقویتی و تمرینات دامنه حرکتی می شود و نقش مهمی در بهبود قدرت عضلات مفصل مبتلا به آرتروز و افزایش توانایی های حرکتی مفصل می شود.

سرما و گرما درمانی – بسته های گرم جریان خون را در ناحیه آسیب دیده تحریک می کند و درد را تسکین می دهد، در حالی که بسته های سرد التهاب و تورم را کاهش می دهد.

ماساژ – ماساژ درمانی 60 دقیقه ای به کاهش تولید کورتیزول (هورمون استرس) کمک می کند و مغز را تحریک می کند تا سروتونین بیشتری تولید کند تا شرایط بهتری داشته باشید. ماساژ به بدن کمک می کند تا آرام و راحت شود

سوزن خشک – این روش درمانی مغز را تحریک می کند تا تولید اندورفین، یک هورمون احساس خوب در بدن را افزایش دهد.

تحریک الکتریکی عصب از راه پوست (TENS) – یکی از روشهای درمان آرتروز با فیزیوتراپی است که اعصاب شما را از ارسال پیام درد به مغز مسدود می کند. این دستگاه از یک دستگاه الکترونیکی کوچک استفاده می کند که با ایجاد حس سوزن سوزن شدن، برای تسکین درد، پالس هایی را به انتهای عصبی می فرستد.

آب درمانی – از آب برای تسکین علائم آرتروز استفاده می کند. بیماران تمرینات تخصصی را در آب با دمای 33 تا 36 درجه سانتیگراد با راهنمایی فیزیوتراپیست انجام می دهند.

پیشرفت در درمان فیزیوتراپی با بازگرداندن تحرک، تسکین درد و بازگرداندن سلامت به بهبود کیفیت زندگی شما کمک می کند.

سایر استراتژی های مدیریت درد برای علائم آرتروز خفیف یا متوسط ​​عبارتند از:

  • فعالیت های بدنی منظم، از جمله ورزش های هدفمند
  • استفاده از دستگاه کمکی مانند عصا و واکر
  • داروهای مسکن و ضددرد
  • استراحت و اجتناب از حرکات تکراری بیش از حد

کلمات مرتبط :

درمان آرتروز با فیزیوتراپی – فیزیوتراپی برای آرتروز زانو – فیزیوتراپی در منزل – کلینیک فیزیوتراپی در شمال تهران – فیزیوتراپی در شریعتی – فیزیوتراپی در پاسداران – فیزیوتراپی در قلهک

مقالات بیشتر

درمان گرفتگی کمر با فیزیوتراپی در منزل

درمان گرفتگی کمر با فیزیوتراپی در منزل و کلینیک توسط متخصصان با تجربه ما در مرکز فیزیوتراپی آیتن در تهران ارائه می شود. گرفتگی کمر که به اسپاسم عضلانی نیز معروف است، انقباضات غیرارادی عضلات پشت است. این انقباضات می تواند ناگهانی و شدید باشد و باعث ایجاد درد شدید در ناحیه آسیب دیده شود….

کایروپرکتیک در منزل با بیمه

کایروپراکتیک در منزل با بیمه توسط متخصصان و درمانگران با تجربه ما برای کمک به درمان مشکلات مرتبط با ستون فقرات ارائه می شود. کایروپرکتیک نوعی از طب جایگزین است که بر تشخیص، درمان و پیشگیری از اختلالات مربوط به سیستم اسکلتی عضلانی، به ویژه ستون فقرات تمرکز دارد. رویکرد اصلی مورد استفاده در درمان…

راهکارهای درمان قطعی سیاتیک

راهکارهای درمان قطعی سیاتیک سیاتیک وضعیتی است که باعث درد، بی حسی یا سوزن سوزن شدن در ناحیه کمر، باسن و پاها می شود. این عصب معمولاً به دلیل فشرده شدن یا تحریک عصب سیاتیک که بزرگترین عصب بدن است و از قسمت پایین کمر از باسن و پایین پاها عبور می کند، ایجاد می…

دکتر متخصص کایروپراکتیک تهران

دکتر متخصص کایروپراکتیک تهران، یک متخصص مراقبت های بهداشتی است که در تشخیص، درمان و پیشگیری از اختلالات سیستم اسکلتی عضلانی، به ویژه ستون فقرات تخصص دارد. متخصصان کایروپراکتیک بر این باورند که بسیاری از مشکلات سلامتی می تواند ناشی از ناهماهنگی ستون فقرات باشد که با سیستم عصبی بدن و فرآیندهای طبیعی بهبودی تداخل…

فیزیوتراپی توسط آقا و خانم با بیمه

فیزیوتراپی توسط آقا و خانم با بیمه در کلینیک فیزیوتراپی آیتن در تهران در حوزه های تخصصی ارتوپدی ، نورولوژی و کف لگن ارائه می شود. فیزیوتراپی یک حرفه مراقبت های بهداشتی است که بر کمک به افراد برای بازیابی و حفظ عملکرد فیزیکی، حرکت و تحرک تمرکز دارد. فیزیوتراپیست ها با افراد در هر سنی…

درمان گردن درد

درمان گردن درد با فیزیوتراپی و تمرینات ورزشی یکی از موثرترین روشهای درمانی است که در کلینیک فیزیوتراپی آیتن در خیابان شریعتی تهران ارائه می شود. گردن درد یک بیماری شایع است که می تواند در اثر عوامل مختلفی مانند وضعیت نامناسب، کشیدگی یا تنش عضلانی، آسیب یا شرایط پزشکی زمینه ای ایجاد شود. علائم…

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فیزیوتراپی در منزل

جستجو

دسته ها

دسته‌ها

آخرین مقالات

فیزیوتراپیست محمد رضا جان پور
فهرست
مشاوره در واتس آپ