فیزیوتراپی برای کمر درد

فیزیوتراپی برای کمر درد

فیزیوتراپی برای کمر درد به عنوان موثرترین روش درمان غیرجراحی شناخته می شود که علاوه بر کمک به تسکین درد و ناراحتی به درمان عامل زمینه ای درد نیز کمک می کند.

فیزیوتراپی به بهبود حرکت و عملکرد مفاصل و عضلات کمک می کند و دامنه حرکتی ستون فقرات را بهبود می بخشد.

انجام به موقع فیزیوتراپی خطر آسیب دیدگی مجدد را نیز به حداقل می رساند و از بیمار در برابر مشکلات بعدی جلوگیری می کند.

کمردرد شایع ترین اختلال اسکلتی ـ عضلانی است که بسیاری از افراد در طول زندگی خود آن را تجربه کرده اند و به دلایل مختلفی از یک کشیدگی عضلانی ساده تا مشکلات جدی همچون بیرون زدگی دیسک ها و یا شکستگی مهره ها متغیر است.

وقتی سبک زندگی کم تحرکی دارید، مشکلات متعددی وجود دارد که ممکن است از آن رنج ببرید. یکی از رایج ترین مشکلات، مشکل در ناحیه کمر است که می تواند به شدت دردناک باشد.

عوامل متعددی وجود دارد که خطر ابتلا به کمردرد را افزایش می‌دهد، که شامل بالا رفتن سن، عدم تناسب اندام، باردار بودن، افزایش وزن، ژنتیک خاص، داشتن شغل سنگین و مشکلات سلامت روان می‌شود

فیزیوتراپی برای کمر درد که توسط متخصصان ما بصورت فیزیوتراپی در منزل و یا در کلینیک فیزیوتراپی در شریعتی ارائه می شود می تواند به درمان آسیب های مختلف ستون فقرات که موجب بروز کمردرد شده اند کمک کند.

متخصصان فیزیوتراپی به بازیابی حرکت و عملکرد ستون فقرات کم زیادی می کنند و از بروز مشکلات و عوارض عدم درمان کمردرد جلوگیری می کنند.

دلایل کمردرد

هر گونه ساختار ایجاد کننده درد در ستون فقرات کمری ممکن است باعث کمردرد شود. درد می تواند از ناراحتی خفیف تا درد شدید با علائم درد انتشاری که به عنوان رادیکولوپاتی نیز شناخته می شود، متفاوت باشد. کمردرد گاهی اوقات می تواند با بی حسی و یا سوزن سوزن همراه باشد. کمردرد می تواند ناشی از شرایط مختلفی باشد. برای اکثر بیماران، هیچ تشخیص واضحی را نمی توان تایید کرد. کشیدگی یا رگ به رگ شدن، بیش از دو سوم کمردرد مزمن را تشکیل می دهند. یک چهارم از موارد کمردرد مزمن مربوط به علل مکانیکی مانند شرایط مرتبط با ریشه عصبی (رادیکولوپاتی)، شرایط دژنراتیو یا فتق یا پارگی دیسک است.

بیشتر دوره‌های کمردرد حاد هستند، به این معنی که بیشتر علائم در عرض شش هفته پس از شروع دوره کمردرد برطرف می‌شوند. اگر درد تا 12 هفته طول بکشد و دوباره عود کند، به آن درد تحت حاد می گویند. اگر دوره کمردرد بیش از 3 ماه طول بکشد، درد مزمن توصیف می شود. این بدان معنا نیست که شما همیشه آن را خواهید داشت، اما این دوره‌ها معمولاً به مدیریت درد و درمان فشرده‌تری برای رفع علائم نیاز دارند. خبر خوب این است که اغلب چیزی برای ترس وجود ندارد، و با گذشت زمان و یک برنامه تمرینی تدریجی، می توانید به بهبودی کامل از قسمت کمردرد خود برسید. در واقع، تحقیقات نشان می دهد که 90 درصد از افراد مبتلا به کمردرد در عرض 6 هفته بهبود می یابند.

فیزیوتراپی برای کمر درد

هنگامی که برای اولین بار با کمردرد به کلینیک فیزیوتراپی مراجعه می کنید، متخصص فیزیوتراپیعلت آسیب شما را مورد بحث قرار می دهد و با سوالاتی سعی می کند علت درد شما را تشخیص دهد. سپس فیزیوتارپیست یک ارزیابی کامل از ستون فقرات شما را تکمیل می کند و یک برنامه مدیریت مناسب را با شما در میان می گذارد. ارزیابی شامل بررسی تحرک، انعطاف پذیری و قدرت در اطراف ستون فقرات و باسن است. متخصصان فیزیوتراپی برای کمر درد ساختارهای مختلفی را در اطراف ستون فقرات لمس می کنند تا علت ناراحتی شما را شناسایی کنند. در صورت نیاز، فیزیوتراپیست شما می تواند شما را برای عکسبرداری با اشعه ایکس ارجاع دهد. در صورت نیاز به تصویربرداری پیشرفته تری مانند ام آر آی یا سی تی اسکن، می توان شما را به یک متخصص ارجاع داد.

اهداف فیزیوتراپی کاهش درد، افزایش عملکرد و ارائه آموزش برنامه نگهداری برای جلوگیری از عود بیشتر است.

برنامه فیزیوتراپی برای کمردرد معمولاً دارای دو جزء است:

  • فیزیوتراپی غیرفعال برای کمک به کاهش درد بیمار تا سطح قابل کنترل تر
  • فیزیوتراپی فعال که شامل تمرینات ورزشی می شود که خود بیمار و با حمایت و کمک فیزیوتراپیست انجام می دهد.

مدیریت کمردرد بستگی به علائمی دارد که با آن مواجه می شوید. اولین خط درمان مدیریت درد است و شما را دوباره به حرکت وا می دارد. هر کس متفاوت است، به همیت دلیل متخصصان فیزیوتراپی برنامه درمان کمردرد برای هر بیمار را بطور اختصاصی در نظر می گیرند.

گرما و سرما درمانی از تکنیک های درمانی هستند که از سالهای دور برای تسکین درد و التهاب مورد استفاده قرار می گرفتند و امروزه نیز در کلینیک های فیزیوتراپی برای کمک به تسکین علائم بیماران و با توجه به نیاز هر بیمار مورد استفاده قرار می گیرند.

استفاده کوتاه مدت از داروهای مسکن بدون نسخه نیز ممکن است برای کنترل درد و حرکت مجدد شما مفید باشد. توصیه ها شامل استفاده از پاراستامول و داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی به عنوان اولین خط درمان است اگر درد توانایی شما را برای انجام فعالیت‌های عادی و حجم کاری محدود می‌کند، تسکین درد می‌تواند به بازگشت به این موارد کمک کند که به نوبه خود به حرکت مجدد شما و کاهش سفتی کمک می‌کند. اگر اینها نمی توانند درد شما را کنترل کنند، ممکن است تزریق داروهای استروئیدی پیشنهاد شود.

تمرینات ورزشی که بطور اختصاصی برای هر بیمار در نظر گرفته می شوند مهم ترین بخش از برنامه درمانی و فیزیوتراپی برای کمر درد هستند که توسط متخصصان فیزیوتراپی در منزل و کلینیک ما ارائه می شوند. تمرینات کششی ، تمرینات تقویتی و تمرینات دامنه حرکتی از جمله تمرینات اصلی فیزیوتراپی در درمان کمردرد هستند.

 

کلمات مرتبط :

فیزیوتراپی در منزل با بیمه تکمیلی تامین اجتماعی – فیزیوتراپی در منزل با بیمه تکمیلی سلامت (خدمات درمانی) – فیزیوتراپی در منزل با دستگاه – فیزیوتراپی با بیمه آرمان – فیزیوتراپی کمردرد در شریعتی – فیزیوتراپی کمر در پاسداران – فیزیوتراپی طرف قرارداد با شرکت بیمه آتیه سازان حافظ – فیزیوتراپی در قلهک – فیزیوتراپی در زرگنده – فیزیوتراپی دیسک کمر در شریعتی – فیزیوتراپی در تهرانپارس – فیزیوتراپی در نارمک

مقالات بیشتر

بورسیت زانو – درمان بورسیت زانو با فیزیوتراپی

بورسیت زانو یا التهاب بورس های زانو ، التهاب کیسه‌ای کوچک پر از مایع (بورسا) است که در نزدیکی مفصل زانو قرار دارد. بورس ها کیسه های کوچک حاوی مایع هستند که مانند بالش عمل کرده و به کاهش اصطکاک بین استخوان‌ ها، عضلات و بافت های اطراف مفصل کمک می کنند. ۱۱ بورس در…

منوال تراپی

منوال تراپی یا درمان دستی یکی از روش‌ های درمانی در فیزیوتراپی است که در آن فیزیوتراپیست از دست‌ های خود برای ارزیابی و درمان اختلالات اسکلتی – عضلانی استفاده می‌کند. این روش درمانی در فیزیوتراپی با هدف کاهش درد، بهبود دامنه حرکتی، افزایش قدرت عضلانی و بازیابی عملکرد طبیعی مفاصل و بافت‌های نرم انجام…

درد مچ دست

درد مچ دست یک مشکل شایع است که می‌تواند ناشی از طیف وسیعی از عوامل باشد. از فعالیت‌های تکراری روزمره تا آسیب‌های ناگهانی، همه می‌توانند منجر به درد و ناراحتی در این ناحیه شوند. برای تشخیص دقیق علت درد مچ دست، پزشک معمولاً معاینه فیزیکی انجام می‌دهد و در مورد سابقه پزشکی و فعالیت‌های شما سوال…

فواید فیزیوتراپی در درمان کمردرد

فواید فیزیوتراپی در درمان کمردرد محدود به تسکین درد نیست ، بلکه به درمان عامل زمینه ای درد نیز کمک می کند. کمردرد می تواند به اشکال مختلف ظاهر شود، از ناراحتی حاد، کوتاه مدت تا درد مزمن و طولانی مدت. این می تواند ناشی از عوامل متعددی از جمله وضعیت بدنی نامناسب، عدم تعادل…

درمان پارگی دیسک کمر

درمان پارگی دیسک کمر با فیزیوتراپی بهترین روش درمان غیرجراحی مشکلات ستون فقرات است که توسط درمانگران ما در کلینیک فیزیوتراپی ارائه می شود. پارگی دیسک کمر که به عنوان فتق دیسک کمر نیز شناخته می شود، یک بیماری شایع ستون فقرات است که باعث درد و ناراحتی در ناحیه پایین ستون فقرات (کمر) می…

کمردرد در افراد مسن – درمان کمردرد با فیزیوتراپی

کمردرد در افراد مسن یک مشکل رایج و محدود کننده است. کمردرد پس از عفونت دستگاه تنفسی فوقانی دومین علامتی است که احتمالاً باعث تشدید مراجعه به کلینیک می شود. شیوع کمردرد در جمعیت سالمندان بیش از 70 درصد تخمین زده می شود. مانند بسیاری از شرایط بالینی دیگر، علت، سیر و ارزیابی کمردرد در افراد…

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فیزیوتراپی در منزل

جستجو

دسته ها

دسته‌ها

آخرین مقالات

فیزیوتراپیست محمد رضا جان پور
keyboard_arrow_up
مشاوره در واتس آپ